Nieuwbouw assistentiewoning Coosterveld 0.5

1 Slaapkamer
1 Badkamer
63m²
Coosterveld is een modern en luxueus gebouw met 20 erkende assistentiewoningen. Ideaal voor senioren die zelfstandig kunnen wonen, maar ook beroep willen doen op aanvullende thuiszorg.

Alle assistentiewoningen zijn volledig rolstoelvriendelijk, beschikken over een volledig ingericht keuken, badkamer en vloerverwarming. Indien je graag gezelschap opzoekt, dan kan dit in de gemeenschappelijke ruimte die wij voor jullie voorzien.

We hebben verschillende appartementen te huur, dewelke allemaal bezichtigd kunnen worden.

De ligging van Coosterveld is perfect, rustig gelegen aan de visvijver van Ter koest. Op wandelafstand van een supermarkt, bakker, apotheker, bushalte, parochiecentrum en de kerk.

De zorgverstrekker: Begralim is één van de oudste erkende zorgpartners van België. De kernwaarden van hun handelen, namelijk 'kwalitatieve en betrokken zorg' zijn na al die jaren onveranderd gebleven. Op meerdere locaties bieden zij vandaag een gevarieerd aanbod van ouderenvoorzieningen aan: van serviceflats, woon- en zorgcentra (rusthuizen) tot kleinschalig wonen. Het betreft hier allen recent gebouwde infrastructuur met een hoge comfortgraad.

Wenst u meer info of een vrijblijvend gesprek contacteer ons dan op het nummer 011/22.22.85 en wij helpen u graag verder.

Adres

Pastoriestraat 1 , 3570 Alken

EPC

79 KWH/m2/j

Ik wil een afspraak

Een vraag of opmerking? Wij horen het graag. Want vastgoed kopen is een grote beslissing, en we willen dat jij die geïnformeerd en weloverwogen kunt nemen. Alvast één tip? Vertrouw op je gevoel. Want jouw zintuigen weten het verschil tussen een huis en een thuis. Dus je kan maar beter luisteren…