Gerkenspark 1508 hp

1508m²
Kantoor te huur gelegen op een commerciële toplocatie in Bree. Gerkenspark is een nieuwe commerciële site u vertoeft hier in het gezelschap van winkels zoals Jumbo, Mc Donald's, X2O, Zeb, Torfs, Yisk, Van Haren en Yess. Wij hebben nog 1 unit te huur boven Yess-Van haren-Yisk, de vloeroppervlakte bedraagt 1.508m² en is mogelijks op te splitsen in 2 delen (522,50m² en 1.020,90m²). De verdieping is momenteel casco afgewerkt en te bereiken via een lift en trap, ook is er een goederenlift aanwezig aan de achterzijde van het gebouw. Parkeergelegenheid is er meer dan voldoende op de site.
Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons dan op het nummer 011/22.22.85 en wij helpen u graag verder.

Adres

Sportlaan , 3960 Bree

Ik wil een afspraak

Een vraag of opmerking? Wij horen het graag. Want vastgoed kopen is een grote beslissing, en we willen dat jij die geïnformeerd en weloverwogen kunt nemen. Alvast één tip? Vertrouw op je gevoel. Want jouw zintuigen weten het verschil tussen een huis en een thuis. Dus je kan maar beter luisteren…