Alles evolueert. Wonen ook. Met CityLoft lanceerden we onze kijk op hedendaags wonen en leven. 39 lofts in hartje Hasselt die privacy garanderen, maar even goed mensen verbinden met tal van coliving-mogelijkheden.

Locatie
Raamstraat — Hasselt

Thuis van de toekomst.

In het hart van Hasselt is het goed leven. Terrasje doen, de winkelstraten afstruinen en ’s avonds lekker eten in één van de talloze restaurantjes: het is allemaal op wandelafstand.

Centraal gelegen, waardoor je niet alleen in het centrum van Hasselt zit, maar ook in een mum van tijd in de rest van het land staat.

Samen wonen, samen leven

Gezellige zomeravonden op het gemeenschappelijke dakterras, een babbeltje slaan met je buren in de zithoek: dankzij CityLoft worden buren vrienden. Want geluk vermenigvuldig je door het te delen.

In het hart van Hasselt is het goed leven. Terrasje doen, de winkelstraten afstruinen en ’s avonds lekker eten in één van de talloze restaurantjes: het is allemaal op wandelafstand.

Troeven

  • modern comfort
  • uitstekende ligging
  • talloze colivingmogelijkheden
  • vlotte verbinding
  • unieke architectuur

Terwijl je standaardruimten – slaapkamer, keuken, badkamer … – uiteraard gericht zijn op jouw privacy, zijn er ook tal van gemeenschappelijke ruimten. Een dakterras, zithoekjes en hobbyruimten … Cityloft is ingericht voor mensen die graag samen zijn.

1 Slaapkamer
1 Badkamer
37 — 62m²
Gemeenschappelijk dakterras, zithoek ... Parkeermogelijkheden
Ik wil een afspraak

Een vraag of opmerking? Wij horen het graag. Want vastgoed kopen is een grote beslissing, en we willen dat jij die geïnformeerd en weloverwogen kunt nemen. Alvast één tip? Vertrouw op je gevoel. Want jouw zintuigen weten het verschil tussen een huis en een thuis. Dus je kan maar beter luisteren…

Brochure

Alle info over dit project – en nog veel meer – vind je trouwens ook terug in onze uitgebreide, overzichtelijke brochure.