Verscholen achter de iconische gevel van De Manège liggen 33 gloednieuwe appartementen. Hét bewijs dat waar historiek en vernieuwing elkaar ontmoeten, mooie dingen ontstaan. En dat allemaal op wandelafstand van het Truiense centrum.

Locatie
Rijschoolstraat — Sint-Truiden

Schrijf je eigen hoofdstuk in dit historisch verhaal.

Aan geschiedenis geen gebrek in De Manège. In deze voormalige stadsfeestzaal vierden Truienaren generaties lang feest. Maar oorspronkelijk vervulde het gebouw een andere functie, die van manège. In 1837 liet het stadsbestuur ‘de manegie’ bouwen om cavalerie in garnizoen naar Sint-Truiden te halen.

Op een boogscheut van het centrum, maar ook van het station en het stadspark. Dus laat die auto maar staan. Da’s goed voor je gezondheid én het milieu.

Wonen in De Manège, da’s kiezen voor een toplocatie in het centrum van Sint-Truiden, kwaliteit aan een betaalbare prijs, een exclusieve uitstraling op een historische site én het gevoel van thuiskomen in een echte community.

Troeven

  • Toplocatie in het centrum van Sint-Truiden
  • Betaalbare kwaliteit
  • Exclusiviteit
  • Communitygevoel
  • Comfort van nieuwbouw

De site mag dan wel eeuwenoud zijn, de appartementen zijn dat niet. Geniet van alle luxe en comfort die nieuwbouw te bieden heeft. Een handige indeling waarover is nagedacht, met een open keuken en living, twee slaapkamers en een badkamer.

2 Slaapkamers
1 Badkamer
60 — 77m²

vanaf € 179 000

excl. kosten

Ik wil een afspraak

Een vraag of opmerking? Wij horen het graag. Want vastgoed kopen is een grote beslissing, en we willen dat jij die geïnformeerd en weloverwogen kunt nemen. Alvast één tip? Vertrouw op je gevoel. Want jouw zintuigen weten het verschil tussen een huis en een thuis. Dus je kan maar beter luisteren…