Gerkenspark draait om balans. Tussen groen en gezelligheid. Tussen rustig en levendig. 24 stijlvolle appartementen die het midden houden tussen betaalbaar wonen en al het comfort dat je van nieuwbouw kan verwachten.

Locatie
Sportlaan — Bree

Het beste van beide werelden.

In de groene gordel rond Bree, daar kom je echt tot rust. Gerkenspark kijkt uit over de beekvallei van de Soerbeek, is omgeven door de natuur én toch dicht bij het centrum. Het beste van beide werelden dus.

Bruisend mogen we het stadscentrum van Bree gerust noemen. Maar zover hoef je zelfs niet te gaan om te winkelen. Een supermarkt, een kledingzaak en nog veel anderen: ze liggen aan je voordeur.

Tijdloze architectuur, ontworpen door onze vrienden van D&D Architecten. Strakke lijnen en karakteristieke houtpartijen vanbuiten, licht en modern vanbinnen. En de afwerking? Die bepaal je helemaal zelf. Als je er snel bij bent, tenminste.

Troeven

  • modern comfort
  • tijdloos design
  • groene omgeving
  • vlotte verbinding met omliggende steden
  • winkels aan je voordeur

Een moderne indeling waarbij keuken en leefruimte naadloos in elkaar overvloeien. Daarnaast krijg je twee slaapkamers, een gerieflijke badkamer, een aparte wc en een ruime berging. Parking? Die vind je voor de deur.

2 Slaapkamers
1 Badkamer
84 — 88m²

vanaf € 194 500

excl. kosten

Ik wil een afspraak

Een vraag of opmerking? Wij horen het graag. Want vastgoed kopen is een grote beslissing, en we willen dat jij die geïnformeerd en weloverwogen kunt nemen. Alvast één tip? Vertrouw op je gevoel. Want jouw zintuigen weten het verschil tussen een huis en een thuis. Dus je kan maar beter luisteren…