In kwalitatief wonen en leven balanceert Sky9 op eenzame hoogte. 7 luxeappartementen die uitkijken over de Blauwe Boulevard en het hart van Hasselt. Vind rust aan het water, en richt je blik op de horizon.

Locatie
Kempische Kaai — Hasselt

De hemel binnen handbereik.

Wegdromen vanop je zonovergoten terras, dat uitkijkt over de jachthaven en Blauwe Boulevard van Hasselt? De locatie van Sky9 kan je niet anders dan uniek noemen. Met dit project bouwden we een residentiële toegangspoort die qua prestige hier naadloos op aansluit.

Balans tussen rust en gezelligheid vinden in een bruisende stad? Het was één van de uitdagingen van dit project. Maar hoewel deze appartementen pal in het centrum van Hasselt liggen, hebben we met een groene binnentuin, een wervelend uitzicht over het water en oog voor privacy die balans zeker gevonden.

Ruimte in al zijn royaliteit. Sky9 is de thuis van zeven appartementen, die tot 237 m2 groot zijn. Daarnaast geniet je van tijdloze architectuur, luxueuze en kwalitatieve afwerking en een groene binnentuin.

Troeven

  • Ruim en luxueus
  • In hartje Hasselt
  • Uitzicht over de jachthaven
  • Balans tussen rust en drukte
  • Exclusiviteit

Sky9 is de thuis van verschillende appartementen, die verschillen in grootte. Maar ze zijn allemaal ruim, hebben meerdere slaapkamers, een luxueus ingerichte leefruimte, keuken en badkamer. Ook kan je genieten van een uitstekend gepositioneerd terras. En je auto? Die zet je gewoon in de ondergrondse garage.

2 — 3 Slaapkamers
1 — 2 Badkamers
70 — 238m²

prijs op aanvraag

Ik wil een afspraak

Een vraag of opmerking? Wij horen het graag. Want vastgoed kopen is een grote beslissing, en we willen dat jij die geïnformeerd en weloverwogen kunt nemen. Alvast één tip? Vertrouw op je gevoel. Want jouw zintuigen weten het verschil tussen een huis en een thuis. Dus je kan maar beter luisteren…